Relaas

Relaas is een verzameling waargebeurde verhalen, anekdotes verteld door gewone mensen op gelijknamige maandelijkse vertelavonden op locatie en verzameld en uitgezonden in een audiopodcast. De verhalen in Relaas zijn stuk voor stuk bijzondere maar waargebeurde anekdotes uit het leven van de vertellers. De anekdotes ontroeren, verrassen, doen lachen, vertederen. 

 

De mensen achter Relaas geloven dat iedereen een boeiend verhaal heeft dat het verdient om gehoord te worden. Daarom willen we verhalen van diverse pluimage verzamelen, ook van mensen die van nature uit niet zo goed kunnen vertellen maar wel iets te vertellen hebben. Voor hen voorzien we begeleiding bij het neerpennen van hun verhaal, zodat ze het vol overtuiging kunnen brengen op de vertelavond. Sommige verhalen zijn namelijk zo aangrijpend goed dat ze verdienen om gehoord te worden, ook al is de verteller niet meteen een spraakwaterval.


Relaas wordt gemaakt door Na Ons De Zondvloed, het productiehuis van Pieter Blomme, Dieter van Huffel en Timon Van De Voorde.