“But there's a story behind everything. How a picture got on a wall. How a scar got on your face. Sometimes the stories are simple, and sometimes they are hard and heartbreaking. But behind all your stories is always your mother's story, because hers is where yours begin.” ― Mitch Albom

Nieuw

 Van Stad Naar Land

In de podcast serie volgen we Niels Moshagen en Jaap Fris, regeneratieve boeren op hun boerderij Erven Kiekebos en hun gesprekken met buurtbewoners en boeren over hun aanpak.


Financiële dienstverleners

In deze serie gaan Willem Vreeswijk & Ron van Es in gesprek met gepassioneerde beslissers uit de financiële sector.Het Innerlijk Kompas

Je mist helderheid in je ondernemerschap. Je bent wat de voeling kwijt met je grote droom. Je beseft dat je te veel binnen je bedrijf werkt en te weinig aan je bedrijf. Maar je zegt tegen jezelf dat je geen tijd hebt om daar in te investeren. 

Sprekersboom

 

Sprekersboom bestaat uit een heel diverse groep mensen met een stevige achtergrond en bagage die op het kruispunt staan van de actuele transitievraagstukken. Of dat nu in de economie, de zorg, de ecologie, zingeving of de samenleving is. 


Binnen Sprekersboom zetten zij zich in door het organiseren - groot en klein - van een groot aantal evenementen, inspirerende gesprekken, bezinningsmomenten en bijzondere activiteiten.


Ook spreken zij zich uit in media, artikelen, columns, boeken, en als sprekers op diverse podia. 


Sprekersboom is zo een lonkend perspectief van verhalendragers die concrete invulling geven aan progressie in de samenleving.