BarmHart

Een wel heel bijzondere serie waarin het oude thema 'barmhartigheid' opnieuw wordt beetgepakt en omgedraaid. Wat is het, waar vindt je het, van welke waarde is het? Met een oproep aan de luisteraars mee te praten. John van den Hout en Ron van Es nemen luisteraars mee met hun en andere verhalen. 

Yumeko

Dekbedden van Yumeko worden op eerlijke wijze geproduceerd in een transparante keten. Bij Yumeko koop je dekbedden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Waar mogelijk hanteren wij een keurmerk voor onze producten. Zo dragen de biologisch katoenen tijken van alle dekbedden het GOTS keurmerk, wat betekent dat er strenge eisen zijn op het gebied van milieu en dierenwelzijn bijvoorbeeld. Ons eenden- en ganzendons heeft het Downpass keurmerk. 

Patiënt Pedro

Pedro Elias besluit dat zijn hypochondrie niet meer leefbaar is en laat zich volgen in zijn zoektocht naar een beter leven, een leven zonder angsten. Een uniek portret van een patiënt in therapie. 'Patiënt Pedro' is een podcast van Woestijnvis en UITGESPROKEN voor GoPlay en Het Nieuwsblad 

Flip Noorman - Ze weten wie je bent

'Het kwam als een schicht
En ik wist dit is mis
Maar die ijskoude stem sprak
Zie je die kraaien op het dak
Van het stroomhuisje
Ze kijken naar je

Ze weten wie je bent'

Tekst en muziek: Flip Noorman
Video: Korrel Film 

Cadeautje verpakt in prikkeldraad

Moeilijke tijden zijn ook cadeautjes, hoe lastig ze ook zijn. Helaas zitten ze wel verpakt in prikkeldraad. In deze podcast wil Greet Vonk je inspireren en kennis aanreiken waardoor je een andere kijk krijgt op de ellende van jezelf of van iemand anders.

De Balanskliniek

Voor een gezond en vervuld leven is een goede balans in je leven essentieel. Maar hoe bewaak je die persoonlijke balans? Psychiater Bram Bakker gaat in De Balanskliniek in gesprek met bijzondere en inspirerende gasten om een antwoord te vinden op deze vraag.

De kunst van nuchter leven

Over verslaving, verbinding, verlangen en troost. Een podcast van Petra Moes die ook het boek 'De Kunst van Nuchter Leven' schreef. Hoe krijg je inzicht in je patroon rondom alcohol? 


Burn-out te slim af

Burnout te slim af  gaat over slimme strategieën die je helpen om burn-out te voorkomen en op een gezonde manier moeiteloos te bereiken wat je wilt. Burnout coach Jos Verheijden deelt zijn kennis en ervaring uit zijn eigen coaching praktijk.